AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Zoals het er nu voor staat doet Ajax niet mee’

Huub Stevens en Karim El Ahmadi denken op dit moment niet dat Ajax aan het eind van het seizoen met de landstitel zal staan. Ze schatten de huidige selectie van de Amsterdammers niet sterk genoeg in. Met een aantal nieuwe aanwinsten kan dit anders liggen.

De oud-trainer wil dan ook eerst de transferperiode afwachten voor hij een favoriet kan aanwijzen. “Zoals de situatie daar nu is, gaan ze het niet redden”, stelt hij in het Algemeen Dagblad over Ajax. “Ze hebben echt nog wel twee of drie goede aanwinsten nodig. Daar hebben ze ook nog drie weken voor.”

Daar is El Ahmadi het mee eens. “Om echt mee te doen, heeft Ajax echt nog wel wat nodig. Maar Ajax is Ajax en kan op het eind nog een paar grote spelers halen”, verwacht hij. “Maar zoals het er nu voor staat, zie ik ze niet meedoen om het kampioenschap.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.