AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Volgende Ajax-miskoop staat voor vertrek’

Jorge Sanchez staat voor een vertrek bij Ajax. De Amsterdammers zijn namelijk in hoofdlijnen akkoord met het Mexicaanse Chivas de Guadalajara. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

Het zou gaan om een transfersom van vier miljoen euro en een doorverkooppercentage van tien procent. De vleugelverdediger moet zelf nog wel beslissen of hij de transfer wil maken. De krant schrijft dat het enige punt van discussie nog is of de vleugelverdediger eerst wordt gehuurd met een verplichte optie tot koop of direct wordt gekocht. Het duidt er in ieder geval op dat technisch directeur Sven Mislintat de rechtsback het liefst zo snel mogelijk ziet vertrekken. Dat is volgens de ochtendkrant een bijzonder gegeven, ook al omdat Ajax niet dik bezet is in de rechtsback en de Mexicaan afgelopen maand nog de Gold Cup won als vaste basisspeler bij de nationale ploeg.

Een jaar geleden werd de rechtsback nog voor vijf miljoen euro overgenomen van Club America. In totaal kwam Sánchez het afgelopen seizoen tot 26 wedstrijden, waarin hij drie keer scoorde en drie assists gaf. De Mexicaan wilde dit seizoen graag voor zijn kans gaan bij Ajax. Volgens de krant komt het nieuws voor de zaakwaarnemer van Sánchez als een verrassing, die naar eigen zeggen nog niks heeft vernomen van een concrete aanbieding.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.