AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

VI: ‘Ajax heeft goalgetter zo goed als binnen’

De komst van Chuba Akpom bij Ajax is slechts een kwestie van tijd. De spits heeft vandaag de medische keuring doorstaan en zal op korte termijn zijn krabbel zetten onder een meerjarig contract bij de Amsterdammers. Dit weet Voetbal International te melden.

Volgens informatie van The Athletic betaalt Ajax een bedrag van twaalf miljoen euro, plus twee miljoen aan mogelijke bonussen voor Akpom. Hij komt over van het Engelse Middlesbrough en gaat in Amsterdam een contract voor vijf jaar ondertekenen.

Akpom moet in Amsterdam de concurrent worden van Brian Brobbey dit seizoen. De 27-jarige spits maakte afgelopen jaargang 28 doelpunten voor Middlesbrough en werd daarmee topscorer van de Championship. Eerder zat ook het Franse RC Lens achter Akpom aan, maar de Franse ploeg vist achter het net. De Engelse spits wilde zelf graag naar Ajax en het duurt niet lang meer voor hij het shirt mag aantrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.