AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Andere clubs blijven jagen op Josip Sutalo’

De transfer van Josip Sutalo naar Ajax is nog altijd niet in kannen en kruiken. De Kroatische mandekker komt graag naar Amsterdam, maar andere clubs liggen nog altijd voor hem op de loer. Hier maakt Voetbal International melding van.

Ajax wordt al lang in verband gebracht met de Kroaat. Maurice Steijn moet sowieso nog wachten tot zaterdag 19 augustus. Deze week speelt Zagreb nog twee wedstrijden tegen AEK Athene in de voorronde van de Champions League waarin Sutalo nog nodig is. Ajax wil geen risico’s lopen met blessures en wacht daarom tot na deze wedstrijden met het definitief contracteren van de verdediger.

Daarbij zijn er ook andere clubs die de international nog op het laatste moment willen overnemen. Ondanks pogingen denkt Sutalo zelf nog altijd alleen maar aan een transfer naar Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.