AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Terugkeer van Ajacied wordt een lastig verhaal’

Een mogelijke terugkeer van Nicolas Tagliafico naar Ajax wordt volgens De Telegraaf een lastig verhaal. Vooral zijn huidige salaris bij Olympique Lyon en de transfersom zouden een probleem vormen.

De concrete interesse van Ajax in Tagliafico, die zelf wel graag terug zou willen keren, komt voort uit het feit dat zowel Anass Salah-Eddine en Owen Wijndal trainer Maurice Steijn vooralsnog niet hebben weten te overtuigen. Zodoende kwam de club uit bij de oudgegiende. Olympique Lyon, zijn huidige club, is echter zeer tevreden over zijn prestaties. De Franse club verlangt voor hem een afkoopsom die dan ook een stuk hoger ligt dan de 4.2 miljoen euro die het een jaar geleden aan Ajax betaalde.

Ook de looneisen van Tagliafico, die bij Lyon nog een contract heeft tot medio 2025, zijn op dit moment ‘te gortig’ voor Ajax, zo is te lezen. De club snijdt inmiddels in de salariseissen en is niet meer bereid om dezelfde soort bedragen op tafel te leggen als dat het de afgelopen jaren heeft gedaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.