AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Algemeen bekend dat Pierre van Hooijdonk een slang is’

Analist en voormalig voetballer Andy van der Meyde heeft het gisteren opgenomen voor Ajax-trainer Maurice Steijn. In het programma ‘Veronica Inside’ haalde hij hard uit naar Pierre van Hooijdonk.

In het Veronica-programma kwam de uitzending van Studio Voetbal uiteraard ter sprake. Van Hooijdonk beschuldigde Stein van ‘duistere dealtjes’ in zijn NAC-periode, maar dat is volgens Van der Meijde ‘not done’. “Dit is een steek in de rug van Steijn. Je bent gewoon een rat als je dit soort dingen roept. Het is een schande.”

Van der Meijde roept de NOS zelfs om op maatregelen te nemen. “Waarom zou je hem nog aan tafel laten zitten? Natuurlijk moet hij weg. Als je zulke dingen zegt die niet waar zijn, wat moet je dan met zo’n man aan tafel. Het is algemeen bekend in de voetballerij dat hij een slang is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.