AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax toont interesse in middenvelder van Werder Bremen’

Ajax heeft interesse in Werder Bremen-middenvelder Ilia Gruev. En de speler zelf is daar maar wat blij mee.

“Daar was ik blij om moet ik zeggen”, reageert de Bulgaars international op de belangstelling van de Amsterdammers tegenover het Duitse Kicker. “Ajax is een topclub in het Europese voetbal die veel topspelers heeft voortgebracht”, aldus Gruev.

Werder Bremen-trainer Ole Werner ging na afloop van de uitschakeling van zijn ploeg in de DFB Pokal ook in op de vermeende interesse in zijn speler. De groen-witten hadden even daarvoor met 2-3 verloren van Viktoria Köln, wat uitkomt in de 3. Liga. “Om eerlijk te zijn weet ik niet of hij van club gaat veranderen”, is het korte antwoord van Werner.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.