AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax noteert de naam van Gastón Avila (21) op haar lijstje’

Mocht het Ajax niet lukken om Nicolas Tagliafico terug te halen naar Amsterdam dan schakelen ze door naar de 21-jarige Gastón Avila. Hij staat onder contract bij het Belgische Royal Antwerp. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

Maandagochtend bracht de ochtendkrant naar buiten dat Ajax een poging onderneemt om Tagliafico terug te halen. De speler staat open voor een terugkeer in de Johan Cruijff Arena en de komende dagen moet blijken of Olympique Lyon wil meewerken. Slaagt Ajax er niet in de voormalig publiekslieveling in te lijven, komt Avila serieus in beeld.

Antwerp wil de linksback, die ook als linkercentrale verdediger uit de voeten kan, het liefst niet kwijt, klinkt het. Tegelijk kan The Great Old een transfersom van naar verluidt twaalf miljoen euro goed gebruiken om te investeren in het kampioenselftal. Avila verruilde vorig jaar Boca Juniors voor Antwerp. In zijn debuutseizoen in België kwam hij tot 31 officiële wedstrijden.

Omdat Avila ook als centrale verdediger uit de voeten kan, geldt hij ook als alternatief voor VfB Stuttgart-verdediger Hiroki Ito. Ajax houdt hoop op de komst van de Japanner, maar wacht naar verluidt nog altijd op een tegenvoorstel uit Duitsland. De twee eerste biedingen van Ajax werden afgeslagen door Stuttgart.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.