AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Steven Berghuis niet naar Overmars en Van Bommel’

Steven Berghuis blijft deze zomer speler van Ajax. Royal Antwerp wilde hem graag binnenhalen maar de Amsterdammers willen hem niet kwijt.

Vorige week circuleerde in Belgische media dat Antwerp belangstelling heeft voor Berghuis. Van Bommel bevestigt de interesse bij Radio 538. “Steven is een topspeler”, zegt de oefenmeester bij het radiostation. “Maar het gaat niet door. We hebben genoeg Nederlanders”, benadrukt hij lachend. Met Vincent Janssen, Jurgen Ekkelenkamp en Gyrano Kerk spelen er drie Nederlanders bij Antwerp.

Van Bommel krijgt met een knipoog de vraag of er een quotum op het aantal Nederlanders staat. “Nee, zeker niet. Maar we moeten respecteren dat Ajax hem niet wil laten gaan”, reageert de trainer met een serieuze toon.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.