AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘West Ham United wil uitpakken met nieuwe Ajacied’

In navolging van Edson Alvarez wil West Ham United nu ook doorpakken voor Mohammed Kudus. Ze zouden de gesprekken met de Ghanese middenvelder al zijn gestart. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

West Ham is niet voornemens om gelijk door te pakken. Alles hangt af van het wel of niet vertrekken van Lucas Paquetá. De Braziliaanse spelmaker staat in de belangstelling van Manchester City, dat een bod van tachtig miljoen euro afgewezen zag worden. Als Paquetá wel naar The Citizens verkast, zal West Ham zich officieel bij Ajax melden.

Kudus staat naar verluidt open voor de stap naar de Premier League. De middenvelder annex aanvaller genoot eerder deze window ook interesse van Brighton, maar The Seagulls pakten vooralsnog niet door. West Ham is sinds afgelopen week los op de transfermarkt. Voor vorige week was er nog geen aanwinst gepresenteerd, inmiddels heeft de Conference League-winnaar Álvarez en James Ward-Prowse binnen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.