AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax zou zich moeten melden voor Nederlandse spits’

Volgens clubwatcher Mike Verweij zou Ajax moeten proberen om Sydney van Hooijdonk voor een jaar te huren van Bologna. Hier maakt hij melding van in de podcast Kick-off van De Telegraaf.

Sven Mislintat is sinds het begin van de transferperiode al op zoek naar een aanvaller die in staat is om de concurrentiestrijd aan te gaan met Brian Brobbey. Onder meer de naam van Joshua Zirkzee kwam de voorbije maanden voorbij, maar de interesse in de Nederlander is nooit serieus geweest. Het verbaast Verweij dat het zo lang moet duren.

“Ik denk dat er aankopen aan zitten te komen. Ik vind het gek dat die nog niet komen. Het is toch niet heel moeilijk om knopen door te hakken en eruit te komen met clubs over spelers die je wilt hebben? Ik denk niet dat het aan Susan Lenderink (financieel directeur, red.) ligt, want er is genoeg geld om uit te geven. Maar ze gokken nog steeds op de eerste keuze op iedere positie”, aldus de clubwatcher.

Verweij zou daarom kiezen voor herkenbaarheid en een telefoontje wagen naar Italië. “Ik snap dat het gezien de familiebanden een beetje gevoelig ligt, maar als je een tweede spits zoekt, haal dan gewoon Sydney van Hooijdonk. Huur hem een jaar van Bologna. Maar dat dat niet gaat lukken snap ik gezien het verleden”, waarmee hij wijst op de onenigheid tussen Maurice Steijn en Van Hooijdonk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.