AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Erik ten Hag denkt aan voormalig Ajax-reserve’

Erik ten Hag overweegt om Perr Schuurs naar Manchester United te halen. Hier maakt het medium 90min melding van.

In een eerder stadium werd de mandekker van Torino al gelinkt aan Tottenham Hotspur en Crystal Palace. Na het vertrek van Harry Maguire is Erik ten Hag op zoek naar een nieuwe verdediger. Schuurs komt zodoende in beeld.

De twee kennen elkaar nog van hun gezamenlijke periode bij Ajax. De 23-jarige Schuurs staat op het lijstje samen met Jean-Clair Todibo (OGC Nice) en Benjamin Pavard (Bayern München). Schuurs moet bijna veertig miljoen euro kosten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.