AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax zou er goed aan doen om hem te benaderen’

Mocht Mohammed Kudus deze transferperiode nog vertrekken bij Ajax dan zouden de Amsterdammers er goed aan doen om zich te melden voor Hakim Ziyech. Dit is de mening van analist Hans Kraay Junior. De aanvaller zit op een doodspoor bij Chelsea en mag uitkijken naar een nieuwe club.

“Ik kan me best voorstellen dat Ajax, als Kudus weggaat, zich gaat melden bij Ziyech. Hij kan hangend als rechtsbuiten spelen of als tien”, begint Kraaij jr. bij VoetbalPraat. “Of je nou veel of héél veel geld verdient. Als je rond bent met Paris Saint-Germain en ze maken zo’n ongelofelijke blunder. Dan krijg je daar wel een knauw van als Ziyech.”

Mario Been deelt die mening. “Wat blijft er anders over voor Ziyech? Hij heeft een kans gehad om naar het buitenland te gaan. Hij moet toch weer spelen. En volgens mij is Ziyech een voetballiefhebber. Hij moet zijn carrière weer een beetje leven inblazen. En daarna kan hij altijd nog een stapje maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.