AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax had gesprek met Wout Weghorst’

Wout Weghorst is deze zomer in beeld geweest bij Ajax. Hier maakt Simon Cziommer melding van die zijn belangen behartigt. Ook al werd er gesproken, tot een transfer kwam het uiteindelijk niet.

In het geruchtencircuit werd Weghorst al eens in verband gebracht met Ajax. “Laat ik het zo zeggen: ik heb met heel veel clubs gesproken”, zegt Cziommer bij Viaplay. “Ook met Sven Mislintat, want ik ken Sven al lang. Maar het was niet zo dat het al in kannen en kruiken was.”

Weghorst is niet de concurrent van Brian Brobbey geworden in de punt van de aanval bij Ajax. De Oranje-international verlaat Burnley opnieuw tijdelijk, voor een nieuw Bundesliga-avontuur bij Hoffenheim. Afgelopen seizoen kwam Weghorst op huurbasis uit voor Besiktas en Manchester United. The Mancunians besloten Weghorst niet definitief in te lijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.