AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

VI: Ajax-flitser dient vertrekwens in bij Ajax

Francisco Conceição wil vertrekken bij Ajax. Hier maakt het medium Voetbal International melding van. De Amsterdammers willen op hun beurt niet meewerken aan een vertrek van de Portugese vleugelflitser.

Vorig jaar verliet Conceição FC Porto voor een nieuw avontuur bij Ajax. De Amsterdammers maakten zo’n vijf miljoen euro over naar Portugal, waar hij als groot talent werd gezien. Bij Ajax lukte het de aanvaller daarentegen niet om door te breken. Volgens VI is Conceição door aanpassingsproblemen niet gelukkig bij Ajax, waardoor hij tot het besluit is gekomen om te vertrekken uit de hoofdstad.

De leiding van Ajax zou hier echter niet mee akkoord gaan. De Amsterdamse club vindt dat Conceição voor zijn kans moet gaan en dat hij moet proberen om een basisplaats te veroveren in het eerste elftal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.