AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax pakt zeventien miljoen euro voor volgende miskoop’

Het ziet ernaar uit dat Mohamed Daramy zijn loopbaan zal gaan voortzetten bij het Franse Stade Reims. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Volgens de transferexpert zijn de onderhandelingen van Ajax met de Ligue 1-club vergevorderd. De Amsterdammers kunnen zo’n zeventien miljoen euro ontvangen voor Daramy, inclusief bonussen. Eerder werd ook gerept over een doorverkooppercentage.

Stade Reims staat nu op het punt om Daramy succesvol voor de neus van Burnley weg te kapen. De Engelse promovendus van manager Vincent Kompany zette in op een huurdeal met verplichte koop van vijftien miljoen na het seizoen. Voor Ajax is een deal met de Fransen daardoor financieel aantrekkelijker

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.