AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Een grote fout om hem bij Ajax weg te pesten’

Analist Johan Derksen vindt het nog steeds een grote fout van Edwin van der Sar om Peter Bosz bij Ajax te laten vertrekken. Hij ziet namelijk nu dat hij met PSV fris en aanvallend voetbal speelt.

“Ik zit te wachten op een melding van de paus. Dat Peter Bosz heilig verklaard wordt”, vertelt Derksen in een video-item van Vandaag Inside. “Want het is verschrikkelijk hoe Nederland doorslaat. Eerst roept iedereen dat hij nog niets gewonnen had, maar ik heb altijd vertrouwen gehad in de voetbalvisie van hem.”

“Ik vond hem ook uitstekend bij Ajax passen”, vervolgt Derksen. “Van der Sar, ik hoop dat hij snel beter wordt, maar hij heeft natuurlijk heel veel fouten gemaakt. Eén van de fouten was om Bosz weg te sturen. Weg te pesten, eigenlijk. Bij Ajax was het de ideale trainer en nu toont hij aan dat PSV wel degelijk aantrekkelijk kan voetballen”, aldus de besnorde analist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.