AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax richt vizier op spits van FC Nurnberg’

Ajax heeft een nieuwe talentvolle spits op haar radar staan. Het gaat om de zeventienjarige Can Uzun die in Duitsland speelt voor FC Nurnberg. Hij staat te boek als een groot talent en heeft over interesse niet te klagen.

Meerdere grote clubs zouden dingen om de handtekening van de spits. Turkse media melden dat naast Ajax ook Galatatasaray, Fenerbahçe, Besiktas, Atlético Madrid en Bayern München hebben geïnformeerd naar de status van de jonge aanvaller.

Dat heeft de aanvaller te danken aan zijn sterke prestaties van afgelopen seizoen in het onder negentien elftal van de Duitsers. Daar scoorde hij twintig keer in achttien wedstrijden, terwijl hij ook vijf doelpunten voorbereidde.

Afgelopen zondag scoorde de aanvaller, die toen als nummer tien speelde, twee keer namens de Duitse tweedeklasser tegen Hannover 96. Het zal de interesse in de jonge Turk alleen maar doen toenemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.