AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Sky Sport: ‘Ajax maakt de deal rond voor 25 miljoen euro’

Ajax staat op het punt om één van de grootste inkomende transfers uit de geschiedenis af te ronden. Josip Sutalo staat namelijk op de drempel om vastgelegd te worden door de Amsterdammers.

Florian Plettenberg, transferexpert van Sky Sport Deutschland, claimt vrijdagavond dat er een volledig mondeling akkoord is bereikt. Het is de verwachting dat Dinamo Zagreb de centrale verdediger definitief laat overstappen na de voorronde Champions League-wedstrijden tegen AEK Athene.

Volgens Plettenberg gaat Ajax 25 miljoen euro neerleggen voor Sutalo. Deze transferdeal bestaat uit een vaste transfersom en bonussen. Zelf kan de Kroatische sterkhouder van Dinamo Zagreb een verbintenis tot de zomer van 2028 ondertekenen in Amsterdam.

Ajax heeft Sutalo al geruime tijd in het vizier als nieuwe aanwinst. Vooralsnog leidde dat niet tot een doorbraak, maar inmiddels is Dinamo Zagreb dan toch overstag. Na Jakov Medic (FC Sankt Pauli) is hij de tweede nieuwe verdediger in de Ajax-selectie deze zomer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.