AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Die miljoenentransfer van Ajax is ‘absurd’ te noemen

Zaakwaarnemer Rob Jansen vindt de miljoenentransfer van Diant Ramaj naar Ajax ‘absurd’. Hij zet zijn grote vraagtekens bij de transfersom die de Amsterdammers voor hem neertelde.

Ajax maakte deze maand acht miljoen euro over naar Eintracht Frankfurt voor Ramaj, die niet meer dan twee wedstrijden keepte in de Bundesliga. “Ja, dat is een absurde transfer”, zegt Jansen in de podcast KieftJansenEgmondGijp.

“Dat zeg ik niet omdat ik subjectief ben (Jansen is de zaakwaarnemer van John Heitinga en haalde na diens Ajax-vertrek meerdere keren uit Mislintat, red.). Als hij naar Feyenoord of PSV was gegaan voor dit bedrag, had ik hetzelfde gezegd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.