AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Miljoenenflop van Ajax maakt overstap naar Finland’

Hassane Bandé heeft het Franse Amiens verruilt voor een Fins avontuur bij HJK Helsinki. De aanvaller heeft daar een contract getekend voor twee seizoenen.

In 2018 kwam Bandé over van KV Mechelen, dat 8,25 miljoen euro voor hem ontving. Bij Ajax kwam de spits uit Burkina Faso echter niet toe aan spelen door blessures, waarna hij werd uitgeleend aan NK Istra en FC Thun.

Vier jaar laten, in 2022, maakte Bandé een transfer naar Amiens, dat uitkomt in de Ligue 2. Daar maakte hij slechts één doelpunt in negentien duels. Desalniettemin besloot HJK Helsinki om Bandé een contract aan te bieden. De Finnen strijden momenteel nog om een plaats in de groepsfase van de Europa League. Helsinki neemt het in de derde voorronde op tegen Qarabag FK.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.