AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Wesley Sneijder haalt keihard uit naar Ajax’

Wesley Sneijder is niet langer van plan om een functie te gaan betreden bij Ajax. Dit laat hij weten via zijn Instagram. De recordinternational herkent zich namelijk niet in de manier hoe de club zich momenteel manifesteert.

In het verleden sprak Sneijder al eens met Maurice Steijn over een rol bij Sparta Rotterdam. Na diens vertrek naar Ajax, besloot Sneijder met zowel de hoofdtrainer als zijn voormalig club in gesprek te gaan over een rol in de Johan Cruijff ArenA. Die gesprekken liepen al langere tijd, maar zorgde nog niet voor een overeenstemming.

Sneijder, die zelf snel hoopt te beginnen aan een trainersopleiding, hoorde deze week dat Ajax de gesprekken op ‘on-hold’ had gezet en eerst de transferperiode wilde afwachten. Voor Sneijder was het reden om dinsdagavond hard richting het beleid van zijn oude club uit te halen en de stekker eruit te trekken.

“Zoals jullie weten heb ik de afgelopen maanden met Ajax gesproken over een terugkeer in de technische staf. Dit in combinatie met mijn beginnende trainersopleiding bij de KNVB en mijn brandende verlangen om iets terug te doen voor mijn club Ajax. Niet alleen wanneer het goed gaat, maar juist bij tegenwind”, zo begint hij.

“Ajax heeft nu eenzijdig de gesprekken on-hold gezet. Dit geeft mij geen basis voor samenwerken en zeker niet het gevoel van warm thuiskomen in een warm bad bij mijn jeugdliefde. Ajax kiest voor een koers die ver weg staat van het DNA waarin ik ben opgegroeid. Ik hoop dat dit leidt tot succes en ik wens ook oprecht iedereen bij Ajax het allerbeste.”

One thought on “‘Wesley Sneijder haalt keihard uit naar Ajax’

  1. GJ Kreijkes says:

    laat die lul mooi blijven waar die is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.