AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Kan me best voorstellen dat Ajax zich meldt’

Hakim Ziyech heeft dit seizoen van Chelsea geen rugnummer gekregen. Het ziet er dus naar uit dat de aanvaller zal gaan vertrekken uit Londen.

Hans Kraay jr. denkt dat de Amsterdammers er goed aan doen om een lijntje naar de Marokkaans international uit te gooien. “Hakim Ziyech heeft geen rugnummer gekregen bij Chelsea en een paar keer werd zijn transfer afgekeurd”, zo vertelt Kraay bij het programma Voetbalpraat van ESPN.

“Ik kan me best voorstellen dat Ajax zich, als Mohammed Kudus weggaat, meldt bij Ziyech. Hij kan hangend rechtsbuiten en op tien spelen”, aldus Kraay. Momenteel heeft Ziyech nog een contract tot medio 2025 bij Chelsea.

One thought on “‘Kan me best voorstellen dat Ajax zich meldt’

  1. Hans Kraaij denkt zeker dat al die jonge middenvelders, die op hun kans gewacht hebben nu weer een stapje terug doen. En hij denkt zeker dat Ziyech regelmatig op de bank gaat zitten om anderen een kans te gunnen gaat accepteren?
    We hebben al D. Klaassen, S. Berghuis, K. Taylor, K. Fitz-Jim, B. Tahirovic, K.Hlynson, B. Van den Boomen voor het middenveld.
    Hans Kraaij kon redelijk (niet meer) voetballen, maar voor de rest mag hij blij zijn dat men voor zijn onzinnige uitspraken ook nog betaalt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.