AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-sterkhouder wacht op komst van andere club’

Mohammed Kudus twijfelt of hij de overstap moet maken naar het Engelse Brighton. De middenvelder zou namelijk liever willen wachten op een aanbieding van Borussia Dortmund. Hier maakt het medium SportsWorldGhana melding van.

De Amsterdammers willen op zeer korte termijn duidelijkheid van hem anders gaat de verkoop niet door. Hij  is al langere tijd in gesprek met de Engelse club, maar de partijen hebben vooralsnog geen persoonlijk akkoord bereikt.

Ajax en Brighton zijn het, in hoofdlijnen, wel eens over de transfervoorwaarden. De clubs zijn volgens Engelse media een transfersom van veertig miljoen euro overeengekomen. Als de transfer doorgaat, dan is Kudus de volgende speler van Ajax die deze zomer voor veel geld vertrekt. Jurriën Timber (40 miljoen euro) en Calvin Bassey (22,5 miljoen euro) gingen hem voor, terwijl Edson Álvarez op het punt staat voor een kleine veertig miljoen euro verkocht te worden aan West Ham United.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.