AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-aanwinst: ‘Sven Mislintat kwam goed beslagen ten ijs’

Ajax pakte deze zomer uit met het transfervrij binnenhalen van Branco van den Boomen. Maar liefst zeven clubs hadden interesse in hem maar hij koos uiteindelijk voor een Amsterdams avontuur. Volgens hem kwam Sven Mislintat goed beslagen ten ijs bij de onderhandelingen.

“Hij wist misschien wel meer over mij te vertellen dan andere clubs met directeur én trainer”, onthult de middenvelder in een interview met het Algemeen Dagblad.

Maar hij koos om meerdere redenen voor Amsterdam, bijvoorbeeld zijn verleden op De Toekomst: “Ik speelde bij Jong Ajax vooral centraal achterin en was gewoon niet goed genoeg. Ik vond het prachtig dat ze me nu terug wilden. Ook vanwege de uitstraling van de club. Ajax is derde geworden, ja, maar Ajax blijft wel de grootste club van Nederland. Dat werkte op mijn eergevoel en triggerde mij extra. Ik dacht: nu ga ik laten zien dat ik wél goed genoeg ben voor Ajax.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.