AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Voormalig Ajax-spelmaker heeft nieuwe uitdaging te pakken’

Donny van de Beek lijkt zijn loopbaan te gaan voortzetten bij het Spaanse Real Sociedad. De middenvelder van Manchester United zou momenteel in gesprek met ze zijn.

Sinds enkele weken valt Real Sociedad nadrukkelijk in relatie tot Van de Beek. Vooralsnog slaagde de club uit LaLiga er niet in om een doorbraak te realiseren, maar zowel El Mundo Deportivo als de BBC meldt maandag dat de oud-Ajacied inmiddels in gesprek is met de Basken. Een transfer lijkt daarmee een stap dichterbij.

Van de Beek staat sinds medio 2020 onder contract bij Manchester United. De Nederlander slaagde er nooit in om de technische staf voor zich te winnen, zelfs niet na de komst van manager Erik ten Hag. Zondag mocht hij ‘slechts’ opdraven voor het B-team van de Engelse topclub en dat optreden duurde slechts 45 minuten.

Manchester United heeft al kenbaar gemaakt dat Van de Beek mag vertrekken. The Red Devils hopen deze week al op een vertrek van de middenvelder, waardoor Sofyan Amrabat (Fiorentina) kan worden ingelijfd. Overigens is het waarschijnlijk dat Van de Beek op huurbasis verhuist met een optie tot koop à tien miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.