AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-aanwinst krijgt advies: ‘Hij moet zijn acties nog leren doseren’

Het nieuwe Eredivisie-seizoen staat op het punt van beginnen. Bij Ajax is het nodige veranderd ten opzichte van de vorige jaargang en het is de vraag hoe de ploeg van Maurice Steijn voor de dag gaat komen.

Een van de nieuwelingen bij de club is Benjamin Tahirovic. “Welke Tahirovic heeft Ajax aangetrokken?”, vraagt Pieter Zwart van Voetbal International zich af. “Volgens José Mourinho bestaan twee versies van de nieuwe controleur van de Amsterdammers. ‘Benjamin is soms Zweeds, soms Bosnisch. Als hij Zweeds is, dan is hij een relaxte en rustige voetballer. Wanneer hij Bosnisch is, dan is hij my warrior met ongelooflijke potentie’, aldus de trainer die Tahirovic vorig seizoen in elf competitiepotjes speeltijd gunde.”

“Volgens Sven Mislintat is de Bosniër een van de grootste talenten op zijn positie, omdat hij lengte koppelt aan snelheid. De hoop van de technisch directeur is dat Tahirovic direct een basisplek kan afdwingen. Hij moet zijn acties nog leren doseren om betrouwbaar te worden”, aldus Zwart.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.