AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax richt vizier op 24-jarige middenvelder’

Ajax heeft interesse om de 24-jarige verdedigende middenvelder Ignacio Saavedra naar Amsterdam te halen. Hier maakt het Chileense PuntoSeguido melding van. Hij zou voor een prikkie op te pikken zijn bij zijn club Universidad Católica.

Naar verluidt zou er nog geen concreet voorstel op tafel liggen, maar Saavedra wordt wel als optie gezien door door de Amsterdammers. De middenvelder heeft bij Universidad Católica nog een contract tot december 2023, waardoor een verkoop voor de hand ligt. De Chileense club wil een transfervrij vertrek voorkomen, terwijl Saavedra graag voor een kans in een Europese clubcompetitie wil gaan.

De 24-jarige Saavedra speelt al zijn gehele carrière voor Universidad Católica en haalde ook al het nationale elftal. In totaal heeft de middenvelder drie interlands voor Chili achter zijn naam staan. In totaal speelde Saavedra 169 wedstrijden voor zijn Chileense werkgever, maar scoren deed hij daarin niet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.