AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-sterkhouder zet binnen 24 uur zijn krabbel’

Edson Alvarez zal binnen 24 uur zijn handtekening zetten onder een contract bij West Ham United. Hij wordt vandaag medisch gekeurd en daarna hopen ze hem snel te presenteren aan het publiek. Hier maakt De Telegraaf melding van.

De overgang levert de Amsterdammers ongeveer 40 miljoen euro op. Hij gaat voor vijf jaar tekenen als speler van West Ham United. Álvarez was zelf al lange tijd persoonlijk akkoord en na zijn vakantie was hij slechts heel even terug in Amsterdam om zo snel mogelijk naar Londen te vliegen. Voor de middenvelder komt er zo een einde aan een periode met twee door zijn neus geboorde transfers naar Chelsea en Borussia Dortmund.

Voor West Ham United moet de komst van Álvarez het startschot worden van een langverwachte reeks aan nieuwe spelers. De Londense club haalde als enige Premier League-team nog geen speler en plaatste zelfs een advertentie voor zeven spelers op een voetbalmarktplaats. Na Álvarez hoopt de club in ieder geval ook Harry Maguire en Scott McTominay van Manchester United te kunnen halen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.