AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Kritiek op Ajax-aanwinst: ‘Draaicirkel van een vrachtwagen’

Jakov Medic heeft geen indruk gemaakt op journalist Valentijn Driessen. Hij maakte onlangs zijn debuut voor de Amsterdammers in het vriendschappelijke duel tegen Borussia Dortmund. Volgens Driessen is er voor hem nog een hoop werk aan de winkel.

“Hij stond er een kwartier in, en toen lagen er al twee in het netje bij Ajax”, vertelt Driessen in de podcast Kick-Off van De Telegraaf over het debuut van Medic. “Hij heeft een draaicirkel van een vrachtwagen. Hij is niet echt snel en wendbaar. Het is echt zo’n Duitse verdediger die je bij bijvoorbeeld Union Berlin ziet. Dat zijn jongens van de gestampte pot, kom daar maar eens langs.”

Volgens Driessen is het ook niet gek dat Medic nog op deze manier speelt, omdat ze in Duitsland gek zijn op dat soort verdedigers. De centrumverdediger werd overgenomen van de Duitse tweedeklasser St. Pauli. “In Duitsland houden ze van zulke spelers. Bij Dortmund stond ook zo’n houthakker achterin, daar zijn ze daar helemaal weg van. Maar als je ziet hoe kwetsbaar ze zijn, ook Dortmund achterin. En Medic was ook heel kwetsbaar.””

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.