AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-miljoenenaankoop zwaar in de problemen’

Het lijkt erop dat Owen Wijndal dit seizoen wederom genoegen moet nemen met een plek op de reservebank bij Ajax. Hij had een basisplaats tegen FC Augsburg maar noest vervolgens op de bank plaatsnemen tegen Dortmund.

In de laatste oefenwedstrijd voor de competitiestart gaf trainer Maurice Steijn de voorkeur aan Anass Salah-Eddine, die vorig seizoen werd verhuurd aan FC Twente. Salah-Eddine is Wijndal daardoor voorbijgestreefd.

“Ik ben er nog niet uit”, aldus Steijn in De Telegraaf. “Zoals ik ook de puzzel op het middenveld nog niet heb gelegd. Maar Anass deed het prima. Ik wilde hem graag zien tegen een tegenstander van het kaliber-Borussia Dortmund.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.