AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-sterkhouder geeft groen licht voor toptransfer’

Ajax lijkt op korte termijn afscheid te gaan nemen van Mohammed Kudus. De Ghanese middenvelder zou namelijk zijn akkoord hebben gegeven aan een transfer naar het Engelse Brighton. Hier maakt het medium Footballghana melding van.

Ajax en Brighton hebben al overeenstemming bereikt over de transfervoorwaarden, maar Kudus nog niet. De Telegraaf onthulde eerder op de dag dat de Amsterdamse club binnen 48 uur duidelijkheid wil. Na deze periode werkt de clubleiding alleen nog mee indien er een hoger bedrag op tafel komt.

Met de deadline op zak zou Kudus hebben besloten om ‘ja’ te zeggen tegen de werkgever van Joël Veltman. Het genoemde medium schrijft zelfs dat de Ghanees dinsdag al een medische keuring ondergaat bij Brighton & Hove Albion, dat vorig seizoen als zesde eindigde in de Premier League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.