AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Franse club overtreft meer dan riant bod op Ajax-flitser’

Mohamed Daramy leek Ajax te gaan verruilen voor een avontuur bij Burnley, maar het Franse Stade Reims probeert daar nu serieus een stokje voor te steken. Ze hebben een officieel bod voor hem neergelegd bij de Amsterdammers.

Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano vanmiddag melding van. Er zou momenteel een voorstel ter waarde van 16 miljoen euro op tafel liggen. Hierbij zou ook nog een doorverkooppercentage aan toegevoegd worden. Beide clubs zijn nu verder in onderhandeling.

Daramy is sinds 2021 eigendom van Ajax, toen hij voor twaalf miljoen euro overkwam van FC Kopenhagen. In Amsterdam is de aanvaller nooit echt doorgebroken. Hij heeft nog een contract tot medio 2026 bij Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.