AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax bereikt akkoord met tienvoudig international’

Ajax zou een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de Japanse verdediger Hiroki Ito. Hier maakt de Duitse journalist Florian Plettenberg melding van. Het is nu aan de clubs om het eens te worden over de transfersom.

Hij heeft zelf aangegeven de transfer naar Amsterdam te willen maken deze transferzomer. Er ligt een contract tot medio 2028 voor hem klaar. Ajax heeft een tweede bod van vijftien miljoen euro gepresenteerd, maar Stuttgart heeft hier ‘nee’ tegen gezegd. Tegenover het Duitse medium liet de voorzitter van de Bundesliga-club al weten dat er geen behoefte is om de Aziatische verdediger deze zomer te laten gaan.

Voor Ajax staat een defensieve versterking hoog op het wensenlijstje. De club nam deze zomer afscheid van Jurriën Timber en Calvin Bassey, waar een aantal selectiespelers nog geen onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Met Jakov Medic is één vacature al wel ingevuld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.