AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax trekt naar Kazachstan of Bulgarije

Ajax speelt in de play-offs van de Europa League tegen het Bulgaarse Ludogorets Razgrad of FC Astana uit Kazachtstan. De winnaar van deze twee ploegen mag zich gaan opmaken voor een duel tegen de Amsterdammers.

Ajax kwam als tweede ploeg uit de koker en dit houdt in dat de Amsterdammers op donderdag 24 augustus beginnen met een uitwedstrijd in Kazachstan of Bulgarije. Een week later moet de ploeg van Maurice Steijn de klus zien te klaren in de Johan Cruijff ArenA. De winnaar van deze dubbele ontmoeting plaatst zich voor de groepsfase van de Europa League en de verliezer gaat naar de groepsfase van de Conference League.

De ontmoeting tussen FC Astana en Ludogorets Razgrad vindt plaats op donderdag 10 augustus en de return tussen beide ploegen is een week later. Zodoende weten de Amsterdammers pas over anderhalve week wie de tegenstander is in de play-offs van de Europa League. Ajax had een beschermde status tijdens de loting en dit hield in dat ontmoetingen met LASK Linz, Union Sint Gillis, Zorya Luhansk, Aberdeen en Cukaricki Belgrado niet mogelijk waren. Ajax treft met FC Astana of Ludogorets Razgrad een ploeg uit pot drie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.