AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Bayern Munchen wil doorpakken voor twijfelachtige Ajacied’

Het zou zomaar kunnen dat Gerónimo Rulli op korte termijn zal vertrekken bij Ajax. Volgens het medium Sky Sport Deutschland staat hij namelijk in de belangstelling van Bayern Munchen.

Ze zijn daar dringend opzoek naar een nieuwe doelman. De comeback van Manuel Neuer laat nog op zich wachten, waar Yann Sommer en Alexander Nübel de ruimte hebben gekregen om op zoek te gaan naar een andere doelman. Daardoor is alleen Sven Ulreich over als betrouwbare doelman.

Inmiddels zou Bayern München serieus denken aan Rulli. De nummer één van Ajax en reservedoelman van Argentinië is op de shortlist gezet door de Duitse voetbalgrootmacht. Er gaan al langer geluiden dat Rulli niet tevreden is in Amsterdam, al zijn die berichten vooralsnog niet bevestigd.

Met Diant Ramaj (Eintracht Frankfurt) heeft Ajax vorige week net een nieuwe doelman aangetrokken. Op dit moment is de Duitser vooral in beeld als stand-in voor Rulli, maar het is niet uitgesloten dat hij snel doorschuift wanneer Bayern München inderdaad concreet gaat worden voor de 31-jarige Rulli.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.