AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Streng Ajax geeft sterkhouder een ultimatum’

Ajax wil binnen 48 uur weten waar de toekomst van Mohammed Kudus ligt. Volgens Voetbal International lukt het de Ghanese middenvelder namelijk maar niet om tot een akkoord te komen met Brighton.

Volgens het weekblad is de transfer nog lang geen uitgemaakte zaak. Ajax geeft Kudus nog 48 uur om het eens te worden met de Premier League-club, anders trekken de Amsterdammers de stekker uit de deal en laten ze hem alleen nog gaan ‘als er megabedragen op tafel worden gelegd’.

De Nederlandse topclub bereikte zelf al een principeakkoord met The Seagulls over een transfersom van veertig miljoen euro, zo meldde The Athletic. Kudus wil dolgraag de volgende stap zetten, maar of zijn toekomst bij Brighton ligt is dus nog even de vraag. Eerder toonde ook Chelsea interesse. Of The Blues nog concreet willen worden, is niet duidelijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.