AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Steven Berghuis gaat Ajax wel degelijk verlaten’

Het leek erop dat Steven Berghuis deze zomer bij Ajax zou blijven, maar vanuit Belgie krijgen we hele andere verhalen te horen. Journalist Sacha Tavolieri weet namelijk te melden dat Royal Antwerp FC inmiddels de gesprekken over een transfer heeft geopend.

Technisch directeur Marc Overmars wil Berghuis graag naar de kampioen van België halen. De trainer van de club, Mark van Bommel, poogde in het recente verleden ook al eens hem naar zijn toenmalige werkgever PSV te lokken.

Vorige week liet Berghuis (31) zich nog negatief uit over de huidige selectie van Ajax, hij wees naar Dusan Tadic: “Het is nogal een signaal als zo’n belangrijke speler de aanvoerdersband afdoet, het shirt met nummer 10 neerlegt, het shirt van zijn droomclub, en de deur achter zich dichttrekt. Hij was onze absolute leider, een geweldige captain. Het was een grote klap voor ons.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.