AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax legt volgende speler voor vijf seizoenen vast

Ajax heeft zich versterkt met de Kroatische mandekker Jakov Medic. Hij komt over van het Duitse Sankt Pauli en tekent in Amsterdam een contract voor vijf seizoenen.

Ajax heeft de komst van de 1,93 meter lange verdediger zondagochtend officieel gemaakt. Medic is een 24-jarige Kroaat, die vorig seizoen dertig wedstrijden speelde voor St. Pauli. Zijn contract bij de cultclub uit Hamburg liep nog één jaar door.

Medic, een neefje van Dario Simic (ex-Internazionale en -AC Milan), kost Ajax naar verluidt twee tot drie miljoen euro. Hij speelde eerder voor NK Istra en belandde via 1. FC Nürnberg, SV Wehen Wiesbaden twee jaar geleden bij St. Pauli.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.