AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘West Ham en Nottingham Forest zetten Ajax onder druk’

Ajax heeft flinke concurrentie gekregen in de strijd om de Kroatische mandekker Josip Sutalo. West Ham United en Nottingham Forrest hebben namelijk een vergelijkbaar bod neergelegd bij zijn werkgever Dinamo Zagreb.

De Amsterdammers zien hem als de perfecte opvolger van Jurriën Timber. Voetbal International meldde dit weekend dat de Amsterdammers hoopvol gestemd zijn, maar dat de situatie nog onzeker is en beide kanten op kan vallen. Dit lijkt niet zonder reden, aangezien West Ham en Nottingham naar verluidt aanzienlijke interesse tonen in de verdediger. Volgens de Kroatische krant Jutarnji lijkt de strijd om Sutalo nog spannender en boeiender te worden.

Ajax heeft naar verluidt een vergelijkbaar bod uitgebracht als enkele Premier League-clubs. Het bod bedraagt twintig miljoen euro, aangevuld met bonussen en een doorverkooppercentage van twintig procent. Echter, Dinamo Zagreb vond dit bod nog niet voldoende en daardoor verliet Sven Mislintat, directeur voetbalzaken, Zagreb zonder succes op donderdag. De gesprekken zullen de komende dagen worden voortgezet, maar ook de onderhandelingen met de Engelse clubs gaan door. Er wordt gesuggereerd dat een Duitse club, mogelijk RB Leipzig, zich ook nog in de strijd kan mengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.