AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Maurice Steijn kan streep zetten door volgende target’

Ajax grijpt vermoedelijk naast de Nederlandse linksback Ian Maatsen. Hij werd de laatste tijd nadrukkelijk in verband gebracht met de Amsterdammers maar hij lijkt voor zijn kans te willen gaan bij Chelsea. Hier maakt het medium ‘Evening Standard‘ melding van.

De Engelse krant meldt ook dat Mauricio Pochettino de jonge verdediger graag bij zijn selectie wil houden, en Maatsen dus niet verkocht mag worden. De voormalig jeugdspeler van Feyenoord maakte in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een goede indruk en lijkt dus beloond te gaan worden met een nieuwe verbintenis bij de Londense club. Zijn huidige contract loopt tot medio 2024, waardoor hij na dit seizoen transfervrij zou zijn.

Maatsen kwam afgelopen seizoen uit voor het naar de Premier League gepromoveerde Burnley. Daar speelde de linksback 39 competitiewedstrijden en had hij een belangrijk aandeel in het kampioenschap. Voordat Maatsen verhuurd werd aan Burnley was hij al een seizoen actief in de Championship met Coventry City, waar hij tot veertig optredens in de competitie kwam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.