AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Sven Mislintat is vol lof over zijn nieuwe aanwinst

Sven Mislintat, de technisch man van Ajax is zeer content met het aantrekken van Carlos Borges. De Amsterdammers hadden namelijk te maken met een fikse concurrentie.

“We hadden veel concurrentie, vooral van een club uit de Premier League, maar op een bepaald moment konden wij instappen”, begint Mislintat bij Ajax TV. “Het is een fantastische jongen, hij is razendsnel. Ik denk dat hij één van de snelste spelers in de Eredivisie gaat worden.”

“Hij heeft veel lef en is het type speler dat het verschil kan maken tijdens het dribbelen, die problemen kan oplossen in de laatste linie en van wie elke actie een dreiging is, met volle snelheid”, vervolgt Mislintat. “Ik ben heel blij om hem bij het team te voegen. Hij heeft wapens die we nodig hebben om te winnen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.