AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax krijgt eerste bod binnen van 30 miljoen euro’

West Ham United heeft een bod van dertig miljoen euro neergelegd bij Ajax voor Edson Alvarez. Hier maakt De Telegraaf melding van. De Mexicaan zou zelf al rond zijn over een contract tot medio 2028.

Mislintat heeft eerder aangegeven dat hij mee zal werken aan een vertrek van Álvarez. Ook omdat volgens de Duitser met Benjamin Tahirovic en Branco van den Boomen, zijn vervangers al binnen zijn. Of Mislintat direct akkoord zal gaan met dertig miljoen euro valt nog te bezien. Ajax wil veertig miljoen euro zien voor Álvarez, waardoor een som in het midden de verwachting is.

Wat betreft salaris heeft West Ham Álvarez een aantrekkelijk voorstel gedaan. De Mexicaan kan negen miljoen euro bruto per jaar gaan verdienen en dat voor zijn contractduur van vijf jaar. Álvarez was eerder dichtbij een transfer naar Borussia Dortmund, maar die overstap ketste op het laatste moment af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.