AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet vrezen voor volgende transferdomper’

Chelsea-manager Mauricio Pochettino wil Ian Maatsen deze zomer behouden voor de club. Dit heeft de Argentijn zelf laten weten tegenover het medium ‘The Standard’. De beide partijen gaan in gesprek over een contractverlenging.

Hij keerde deze zomer terug bij Chelsea na een succesvolle huurperiode bij Burnley, waarmee hij kampioen werd in het Championship. Voor de oud-jeugdspeler van Feyenoord en PSV leek weinig perspectief in Londen, maar tijdens de voorbereiding in de Verenigde Staten heeft hij veel indruk gemaakt op Pochettino. Sterker nog, de Argentijnse coach wil hem niet meer kwijt.

Zelf liet Maatsen eerder al weten dat hij voor zijn kans wil gaan op Stamford Bridge, maar alleen als er voldoende perspectief is. Volgens The Standard wil de Jong Oranje-speler daar duidelijkheid over hebben, voordat hij zijn handtekening zet onder een nieuw contract. Zijn huidige verbintenis loopt al over één jaar af, waardoor er veel interesse voor hem is.

The Standard noemt West Ham United als ‘frontrunners’, maar vanuit de Premier League toont daarnaast onder meer Burnley interesse. Ook Ajax is in de race, net als RC Lens, zo schrijft de krant. Chelsea sloeg eerder deze zomer een bod van Burnley ter waarde van ruim zeventien miljoen euro af. De Londenaren wilden Maatsen eerder voor 23 miljoen laten gaan. Dat bedrag lijkt nu alleen nog te volstaan als Maatsen niet wil bijtekenen. Een verhuur wordt nog niet helemaal uitgesloten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.