AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax bereikt dik akkoord over deze transfersom’

Ajax en het Engelse Burnley hebben een akkoord bereikt over de transfersom voor Mohamed Daramy. Volgens het medium ‘The Athletic’ gaat het om vijftien miljoen euro plus een doorverkoopclausule.

Hij moet wel nog op persoonlijke voorwaarden rondkomen met Burnley. Ajax en de Engelse club zijn er wel uit over de deal. Er zou vanuit Frankrijk ook nog interesse zijn in Daramy. Bij Burnley zou manager Vincent Kompany helemaal weg zijn van de Deense aanvaller en de Belg wilde hem koste wat kost naar Engeland halen.

Bij Ajax wist Daramy tot nu toe nog niet te overtuigen. De aanvaller kwam tot twaalf wedstrijden in de Eredivisie sinds zijn komst in 2021. Hij scoorde één keer en gaf drie assists. Vorig seizoen deed hij het op huurbasis bij FC Kopenhagen beter. Daar maakte hij 8 goals in 28 competitiewedstrijden en werd hij gezien als één van de beste spelers van de competitie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.