AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘PSV zet streep door voormalig Ajax-sterkhouder’

PSV is niet langer geinteresseerd in Davinson Sanchez. Dit liet directeur Earnest Stewart weten tegenover de camera’s van ESPN. De Colombiaanse mandekker bleek simpelweg niet haalbaar te zijn voor de Eindhovenaren.

“We zijn in gesprek geweest, maar daar kunnen we niet aan voldoen”, aldus Stewart voor de camera van ESPN voorafgaand aan het duel om de Johan Cruijff Schaal in De Kuip. Feyenoord en PSV gaan vrijdagavond om 20.00 uur op jacht naar de eerste prijs van het seizoen.

Stewart heeft een andere kandidaat op het oog voor de positie van rechter centrale verdediger: de negentienjarige Zeno Debast van RSC Anderlecht. “Daar zijn we in gesprek mee, ja”, zegt Stewart. “Uiteindelijk moet er iets uit gaan komen, maar zo ver is het nog niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.