AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Steven Berghuis spreekt zijn intenties uit’

Steven Berghuis is voornemens om deze zomer bij Ajax te blijven. Onlangs uitte hij zijn onvrede over de kwaliteit binnen de selectie, en werd er gevreesd voor een vertrek. In een gesprek met Voetbal International gaat hij verder op in.

De linkspoot wees naar Dusan Tadic: “Het is nogal een signaal als zo’n belangrijke speler de aanvoerdersband afdoet, het shirt met nummer 10 neerlegt, het shirt van zijn droomclub, en de deur achter zich dichttrekt. Hij was onze absolute leider, een geweldige captain. Het was een grote klap voor ons.”

In het AD erkende Berghuis verder dat hij deze neerwaartse spiraal twee jaar geleden ‘niet aan had zien komen’. “Wie had dat kunnen bedenken? Ik ben blij in Amsterdam, de familie ook. We willen zo lang mogelijk blijven. Maar ik wil niet nog zo’n seizoen als het vorige.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.