AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Stade Reims wil Burnley dwarszitten in Ajax-transfer’

Mohamed Daramy lijkt Ajax te gaan verruilen voor een avontuur bij het Engelse Burnley, maar het Franse Stade Reims hoopt hier nog een stokje voor te kunnen steken.

Hier maakt het medium Foot Mercato melding van. De Engelse club lijkt de speler op huurbasis over te nemen met een verplichte koopoptie van rond de vijftien miljoen euro inclusief bonussen. Stade de Reims werd het afgelopen seizoen elfde in de Ligue 1 en zou Daramy als een interessante optie zien om proberen aan te haken bij de subtop.

Stade de Reims is van plan het bod van Burnley te overtreffen voordat het akkoord tussen Ajax en de Engelse club wordt bevestigd. Daramy werd in 2021 door Ajax opgehaald bij FC Kopenhagen. Destijds betaalden de Amsterdammers twaalf miljoen euro voor de aanvaller. Daramy, die tot 2026 bij Ajax vastligt, kon echter nooit lange tijd overtuigen op de Amsterdamse velden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.