AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Dit kunnen de Ajax-fans verwachten van Carlos Borges’

Carlos Borges is gepresenteerd als nieuwe aanwinst van Ajax. In een gesprek met Ajax TV laat de Portugese aanvaller weten wat de Amsterdamse fans van hem kunnen verwachten.

“Ik heb er zin in en ben blij”, begint Borges op de officiële website van Ajax. “Het is goed om hier te zijn. Toen ze mij vertelde dat Ajax me wilde hebben, was ik in Portugal. Ze vertelde me dat ze interesse in mij hadden, over het project en hoe ik in het team zou passen. Dat is wat je wilt horen als speler, dus toen zei ik: ‘Dit is de juiste stap voor mij.'”

Toen hij hoorde over de interesse van Ajax was de aanvaller verbaasd. “Ik was in shock en verrast, maar ik ben hier nu dus was het echt. Ik ben direct en hou ervan om het team te helpen winnen. Ik doe alles voor het team.” De snelle Portugees ziet de linksbuitenpositie als zijn beste positie, toch kan Ajax meerdere kanten met hem op. “Ik heb niet één specifieke kwaliteit. Ik doe een hoop dingen ter plekke. Ik doe wat comfortabel voelt. Gaan, combineren..”

“Ik weet dat jullie veel kansen geven aan jonge spelers zoals ikzelf en anderen dus ik denk dat dit de juiste stap is voor mij”, vervolgt Borges. “Ajax is een grote club dus tuurlijk hoorde ik over hen. Toen ze interesse toonde dacht ik: ‘Oh, zo’n grote club wil mij hebben dus het is tijd dat ik ga.'”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.