AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax kan zestien miljoen euro pakken voor miskoop’

Het Engelse Burnley is bereid om zestien miljoen euro neer te tellen voor Ajax-flitser Mohamed Daramy. Hier maakt het Scandinavische medium BT melding van.

De Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano maakte eerder op de avond melding van de interesse van Burnley. Manager Vincent Kompany zou de Deense aanvaller hoe dan ook aan de selectie van de Engelse promovendus willen toevoegen. De onderhandelingen zouden al gaande zijn.

Volgens de laatste informatie heeft Burnley dus zo’n zestien miljoen euro in petto voor Ajax. Dat zou betekenen dat de Amsterdammers winst maken op de aanvaller, aangezien hij in de zomer van 2021 nog voor ruim twaalf miljoen euro werd opgepikt bij FC Kopenhagen.

Daramy maakte in zijn eerste seizoen weinig indruk bij Ajax. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan FC Kopenhagen, maar zijn comeback in Denemarken heeft vooralsnog niet voor een verbeterd perspectief gezorgd in Amsterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.